Open Dag 22 maart

Donderdag 22 maart stond voor MFA De Bast in het teken van een open dag. De fonkelnieuwe multifunctionele accommodatie in Onstwedde kon zo’n kleine 400 buurtbewoners en andere belangstellenden verwelkomen. Zij werden ontvangen door de directies van de scholen die in de MFA zijn gevestigd; Ubbo Emmius en CBS De Rank.

Na een versnapering en welkomstwoord in de centrale hal, werden de gasten onder begeleiding van een leerkracht rondgeleid door het gebouw en de scholen. Iedereen was enorm enthousiast over het mooie gebouw. Er werd onder meer gekeken naar de ruimtes die volop daglicht krijgen dankzij de grote ramen en schuifpuien, de kleurrijke leerpleinen, het cultuurlokaal, de science-afdeling en de sporthal. De rondleiding ontlokte menig bezoeker in de kreet: “Zat ik nog maar op school!”.

Ook het onderwijsconcept van de doorgaande leerlijn van peuters naar kleuters en van basisschool naar voortgezet onderwijs sprak de bezoekers enorm aan. Al met al kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde middag!

  1. Beeldmateriaal
  2. Links
  3. Contact

MFA de Bast - Onstwedde